Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας 46χρονου που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας 46χρονου που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 46χρονος από την Πάφο ο οποίος ενεπλάκη τη Δευτέρα σε οδικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 3.30μ.μ. τη Δευτέρα, στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Πάφο όταν ο 46χρονος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, το οποίο στη συνέχεια κινήθηκε προς τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και προσέκρουσε σε άλλο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σε στάση αναμονής και οδηγούσε 30χρονος από την Πάφο με συνοδηγό 33χρονη και επιβάτες στα πίσω καθίσματα 57χρονη, 9χρονη και 4χρονη.

Στη συνέχεια, λόγω της σύγκρουσης, το εν λόγω όχημα σπρώχθηκε προς τα πίσω και προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος με συνοδηγό 45χρονη και συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα 17χρονο.

Ο 46χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Επίσης, ο 30χρονος, η 33χρονη, η 57χρονη και οι δύο ανήλικες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν, εκτός από την 57χρονη, η οποία διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση κεφαλής και παρέμεινε για νοσηλεία.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.