Απίστευτη χλιδή! Γέμισε με πολυτελή αυτοκίνητα η Πάφος (photo)

Απίστευτη χλιδή! Γέμισε με πολυτελή αυτοκίνητα η Πάφος (photo)

Κινέζοι, Ρώσοι και Άραβες, επιχειρηματίες ως επί το πλείστον, έχουν γεμίσει τους δρόμους της Πάφου με πολυτελή αυτοκίνητα! Ωστόσο, τα πρωτεία στις αγορές πολυτελών αυτοκινήτων στην Πάφο κατέχουν οι πολίτες της αχανούς ασιατικής χώρας.

«Πρόκειται για ανθρώπους με μεγάλη αγοραστική δύναμη οι οποίοι προχωρούν σε αγορές ακριβών οχημάτων από τις πιο γνωστές μάρκες και από τα τελευταία τους μοντέλα», αναφέρει ο Ανδρέας Σιήκκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπορίας Αυτοκινήτων Κύπρου, στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

«Ειδικά το τελευταίο διάστημα, είναι εμφανές σε όποιον κινείται συστηματικά σε κεντρικές περιοχές της Πάφου ότι η κινεζική παρουσία είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά», τονίζει, χαρακτηρίζοντας τη δραστηριοποίηση των Κινέζων στην αγορά ως «μάννα εξ ουρανού».

«Όπως μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης η εμπορία αυτοκινήτων διατηρήθηκε στη ζωή, χάρη στη δραστηριοποίηση τότε των Ρώσων που έφθαναν στην Κύπρο, έτσι σήμερα το στίγμα δίνουν οι Κινέζοι που φθάνουν στο νησί χάρη στα κίνητρα που δίνει το κράτος, επισημαίνει ο κ. Σιήκκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΕΑΚ αποκαλύπτει στον «Φιλελεύθερο» ότι παρά τη βελτίωση της οικονομίας οι Κύπριοι εξακολουθούν να είναι «κουμπωμένοι» σε έξοδα που δεν θεωρούνται άμεσης ανάγκης, όπως η αγορά αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα και οι αγορές που γίνονται από αυτούς αφορούν μόνο σε οικονομικές επιλογές.

BMW SUV