ΠΑΦΟΣ: Τρίτη νεκροτομή για την 46χρονη - Το αίτημα της οικογένειας

ΠΑΦΟΣ: Τρίτη νεκροτομή για την 46χρονη - Το αίτημα της οικογένειας

Νέα νεκροτομή στην σορό της 46χρονης από ιδιώτη ιατροδικαστή μετά από απαίτηση της οικογένειας

Νέα νεκροτομή επί της σορού της 46χρονης από τη Βουλγαρία αναμένεται να διενεργήσει το μεσημέρι ο ιδιώτης ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός μετά από αίτημα της οικογένειας προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια της πρόκλησης των θανάσιμων τραυμάτων της .

Ο κ. Σταυριανός αρχικά αναμένεται να επιθεωρήσει την σκηνή και την ευρύτερη γεωργική περιοχή όπου εντοπίστηκε η Petrana Mihailova Milkova και ακολούθως να μεταβεί στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου .

Στο μεταξύ τα αποτελέσματα των νέων δειγμάτων που έχουν παρθεί και τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις στα διάφορα εργαστήρια αναμένεται να βοηθήσουν στην κατάληξη συμπερασμάτων αναφορικά με τα αίτια του θανάτου της 46χρονης από την Βουλγαρία Petrana Mihailova Milkova, εκτιμά η Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Αποµακρύνεται η σκόνη - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Οδηγός «τα έκανε όλα» - Εντοπίστηκε μέχρι και σιδερογροθιά στο όχημα του

Πραγματοποιείται η τελετή διαβεβαίωσης των μελών του νέου Υπουργικού

Μετά την νέα τροπή που έχει σημειωθεί οι ανακριτικές αρχές το τελευταίο τετραήμερο διερευνούν το ενδεχόμενο κατά πόσο η άτυχη γυναίκα να δέχτηκε επίθεση από σκυλιά .

Οι έρευνες εστιάζονται προς αυτή την κατεύθυνση και η Αστυνομία συνεχίζει την λήψη καταθέσεων μετά και το ιατροδικαστικό πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ότι αρκετά βάσιμη είναι η υποψία ότι ο θάνατος της 46χρονης Petrana Mihailova Milkova από τη Βουλγαρία να προκλήθηκε από σκυλιά.

Ο κ. Χαραλάμπους πριν δύο ημέρες στην παρουσία και λειτουργού των κτηνιατρικών υπηρεσιών μετέβη στην σκηνή για εξέταση του χώρου σε γειτονικά υποστατικά και ακολούθως εξέτασε τη σορό της θανούσας.

Ενδεικτικά είχε αναφέρει πως τις νέες εξετάσεις, με τις νέες δειγματοληψίες που έγιναν καθώς και με τα νέα ευρήματα που λήφθηκαν από το χώρο που έγινε το συμβάν αλλά και από εξετάσεις της σορού οδηγείτε προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση δηλαδή ο θάνατος της άτυχης γυναίκας να προκλήθηκε από δάγκωμα σκύλων.

Αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν ωστόσο στο ενδεχόμενο ο θάνατος της 46χρονης να προκλήθηκε από γεωργικό μηχάνημα εξαιτίας των τραυμάτων της που ήταν συμμετρικά και μετά από πληροφορία ότι πλησίον της σκηνής υπήρχε γεωργικό μηχάνημα πιθανόν με “δόντια”.

Mετά την εξέλιξη αυτή υπό φρούρηση βρίσκονται ακόμη πέντε σκύλοι ράτσας Ροτβάιλερ σε υποστατικό που βρίσκεται κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα.

Σημειώνεται πως την πρώτη νεκροτομή επί της σορού της 46χρονης είχαν διενεργήσει οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους .