Τραυματισμός 18χρονου μαθητή σε τροχαίο στην Πάφο – Εξελίσσεται σταθερά η υγεία του

Τραυματισμός 18χρονου μαθητή σε τροχαίο στην Πάφο – Εξελίσσεται σταθερά η υγεία του

Σταθερά εξελίσσεται η υγεία του 18χρονου μαθητή από την Γεροσκήπου, ο οποίος τραυματίστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε το μεσημέρι της 27ης Μαρτίου 2018.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση του νεαρού εξελίσσεται σταθερά ενώ τον 18χρονο εξέτασε και ειδικός γιατρός από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης  το τροχαίο ατύχημα συνέβηκε στις 13:35 το μεσημέρι της Τρίτης  27ης Μαρτίου όταν ο μαθητής που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην Λεωφόρο Ευρώπης στην Πάφο με βόρεια κατεύθυνση προς την διασταύρωση με τις οδούς Ιγνατίας και Γιάννου Κρανιδιώτη. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φθάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης και στρίβοντας δεξιά σύμφωνα με την πορεία του για να εισέλθει στην οδό Ιγνατίας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο στη Λεωφόρο Ευρώπης από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε κρίσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι γιατρούς διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και είναι πολυτραυματίας. 

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη .

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Δείτε επίσης:

KΥΠΕ

Διαβάστε περισσότερα για την Κύπρο πατώντας εδώ!