Πάφος: Κινδύνεψαν τέσσερα ανήλικα παιδιά από φωτιά που ξέσπασε στην οικία τους

Πάφος: Κινδύνεψαν τέσσερα ανήλικα παιδιά από φωτιά που ξέσπασε στην οικία τους

Σύμφωνα με την  Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 22.19 έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Αθηνών στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.55. Η πυρκαγιά ήταν σε ξύλινο καναπέ στο καθιστικό του διαμερίσματος. Έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα, 2 αναπνευστικών συσκευών και εξαερισμός του διαμερίσματος. Την στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα βρίσκονταν 4 ανήλικα παιδιά που απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το μεγαλύτερο σε ηλικία (14 ετών) . Δεν κινδύνεψε κανένας. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο του καθιστικού, στον καναπέ και μέρους της ηλεκτρικής εγκατάστασης με τον καπνό και τα θερμά αέρια να προκαλούν ζημιές στην βαφή του διαμερίσματος. Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή .

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα και σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία.