Υπό δρακόντεια μέτρα στο εδώλιο ο άνδρας που έκανε απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών

Υπό δρακόντεια μέτρα στο εδώλιο ο  άνδρας που έκανε απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών

Ξανά ενώπιον Δικαστηρίου Μούζος και οι άλλοι δύο για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών στη Λεμεσό το βράδυ της 5ης Μαίου – Καλούνται να απαντήσουν στις κατηγορίες ο Ηλίας Μούζος, ένας 31χρονος από την Πάφο και ένας 35χρονος από τη Βουλγαρία

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξανά ενώπιον του Δικαστηρίου ο Ηλίας Μούζος, ένας 31χρονος από την Πάφο και ένας 35χρονος από τη Βουλγαρία για την απόπειρα φόνου κατά των δύο αστυνομικών το βράδυ της 5ης Μαίου στη Λεμεσό. Κατά την προηγούμενη δικάσιμο δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Σήμερα αναμένεται ότι θα κληθούν να απαντήσουν στις κατηγορίες που τους βαραίνουν για την υπόθεση απόπειρας φόνου κατά αστυνομικών, που διαπράχτηκε στις 5 Μαΐου στον Ύψωνα, ο 38χρονος Ηλίας Μούζος, ένας 31χρονος από την Πάφο και ένας 35χρονος από τη Βουλγαρία.

Το Κακουργιοδικείο ανέβαλε τη διαδικασία για σήμερα καθώς εκκρεμούσε η παράδοση μαρτυρικού υλικού στην υπεράσπιση και συγκεκριμένα δυο εκθέσεις από το κρατικό χημείο σε σχέση με την εκπυρσοκρότηση του όπλου.

Με αλεξίσφαιρο και υπό δρακόντεια μέτρα στο Δικαστήριο ο Μούζος. Αναβολή στη δίκη για απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών
Σήμερα αναμένεται να εξεταστεί και το αίτημα του 31χρονου και του 35χρονου για νομική αρωγή, καθώς το δικαστήριο έκρινε πως η έκθεση που παραδόθηκε από το Γραφείο Ευημερίας δεν είναι ολοκληρωμένη και βασίστηκε σε στοιχεία που λήφθηκαν από τους ίδιους τους κατηγορούμενους και όχι σε έρευνα για την κινητή και ακίνητη περιουσία.

Ως εκ τούτου, το Κακουργιοδικείο ζήτησε όπως το Γραφείο Ευημερίας καταθέσει ενώπιον του ενδελεχή έρευνα, ώστε να εξεταστεί το αίτημα για νομική αρωγή στις 11 Οκτωβρίου.

Συνολικά οι κατηγορίες είναι 61, από τις οποίες οι 17 είναι κοινές και περιλαμβάνουν τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα. Οι υπόλοιπες κατηγορίες αφορούν τον Ηλία Μούζο και περιλαμβάνουν αδικήματα που σχετίζονται και με υποθέσεις απαγωγής και πυροβολισμού εναντίον οικίας 27χρονου.

Και οι τρεις τελούν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Πηγή: KΥΠΕ

ΦΩΤΟ Cyprustime.com

Διαβάστε επίσης

 

Συναγερμός με αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας (pic)

Οι φόβοι του Νετανιάχου για την Τουρκία -Τι αποκάλυψε στον Χριστοδουλίδη και στον Κοτζιά