Συνελήφθη το ζεύγος της ληστείας στην Πάφο

Συνελήφθη το ζεύγος της ληστείας στην Πάφο

Στη σύλληψη του ζεύγους που φέρεται να έκλεψε χρυσαφικά αξίας 20 χιλιάδων ευρώ από κοσμηματοπωλείο στην Πάφο προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, το ζεύγος εντοπίστηκε στην Πόλη Χρυσοχούς.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι απέσπασε από κοσμηματοπωλείο στην Πάφο πενήντα δακτυλίδια αξίας περίπου 20 χιλιάδων ευρώ προσποιούμενοι τους πελάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας περιγράφεται ως ηλικίας 35-40 ετών, ύψους 1.75-1.80μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός με κοντά μαύρα μαλλιά.

Η γυναίκα περιγράφεται ως ηλικίας 30-35 ετών, ύψους 1.65- 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μακριά ξανθά μαλλιά.

Πρόκειται για αλλοδαπούς που κατάγονται από την Ρουμανία και συνελήφθησαν λίγο πριν το μεσημέρι στην Πόλη Χρυσοχους μέσα σε οδοντιατρείο.

Η παρατηρητικότητα της ιδιοκτήτριας χρυσοχοείου κοντά στην πλατεία του δήμου Πόλεως βοήθησε στον εντοπισμό και στην σύλληψη του ζεύγους.

Πριν από δυο χρόνια άγνωστοι είχαν διαρρήξει και το δικό της κοσμηματοπωλείο και με το που εισήλθαν σήμερα στο κατάστημα τους αναγνώρισε αμέσως από τις εικόνες που είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος του συναδέλφου της στην πόλη της Πάφου.

Η κα. Ευανθία Σταύρου τους ανέμενε να βγουν από το κατάστημα και αμέσως τηλεφώνησε στην αστυνομία που σε λιγότερο από 20 λεπτά τους εντόπισε και τους συνέλαβε.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες όταν οι δυο αλλοδαποί αντιλήφθηκαν ότι είχαν εντοπισθεί και τους αναζητούσε η αστυνομία άλλαξαν τα ρούχα που φορούσαν.

Και οι δυο έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται. Δεν αποκλείεται να ενέχονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ- cyprustime.com

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός με αεροσκάφος στο Αεροδρόμιο Λάρνακας (pic)

Οι φόβοι του Νετανιάχου για την Τουρκία -Τι αποκάλυψε στον Χριστοδουλίδη και στον Κοτζιά