Πάφος: Τρεις συλλήψεις για κλοπές

Πάφος: Τρεις συλλήψεις για κλοπές

Συνολικά έγιναν τρείς συλλήψεις

Γύρω στο μεσημέρι χθες, μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης στην Πάφο, 25χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της διάρρηξης και της κλοπής.
 
Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό, ένα δακτυλίδι, καθώς επίσης ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο, το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης και ένα καλαμάκι εντός του οποίου υπήρχε κρυσταλλική ουσία.
 
Ο 25χρονος φέρεται να παραδέχθηκε, ότι η περιουσία που βρέθηκε στην κατοχή του, είναι προϊόν κλοπής από αυτοκίνητο, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε την ίδια ημέρα και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.
 
Εναντίον του 25χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και επανασυνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Πάφου και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.
 
Συνελήφθησαν 40χρονος και 70χρονος
 
Επίσης, χθες το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Πάφου, διεξήγαγαν έρευνα σε διαμέρισμα στην Πάφο, στο οποίο διαμένουν δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 70 ετών αντίστοιχα,
 
Κατά την έρευνα, η οποία έγινε με την γραπτή συγκατάθεση των πιο πάνω προσώπων, εντοπίστηκε περιουσία, όπως, φορητός υπολογιστής, 3 κινητά τηλέφωνα, φωτογραφική μηχανή, καθώς επίσης και άλλη περιουσία.
 
Εναντίον των πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.