Υπό κράτηση 39χρονος για υπόθεση που αφορά τον Περί Ευημερίας των Ζώων Νόμο

Υπό κράτηση 39χρονος για υπόθεση που αφορά τον Περί Ευημερίας των Ζώων Νόμο

Υπό κράτηση μετά από καταγγελία ότι ο 39χρονος ενώ είχε στην κατοχή του τρεις σκύλους, δεν φρόντιζε για την ευημερία τους.

 

 

Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε 39χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση που αφορά τον Περί Ευημερίας των Ζώων Νόμο

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 39χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου, συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση που αφορά τον Περί Ευημερίας των Ζώων Νόμο.

Διαβάστε επίσης: Εκαψαν ζωνταντό σκύλο στο κλουβί του στο Κίτι

Της σύλληψής του, προηγήθηκε καταγγελία ότι ο 39χρονος ενώ είχε στην κατοχή του τρεις σκύλους, οι οποίοι βρίσκονταν σε κλουβί το οποίο ήταν τοποθετημένο σε ανοικτό χώρο στην επαρχία Πάφου, δεν φρόντιζε για την ευημερία τους. Σύμφωνα πάντα επίσης με την καταγγελία, ένας από τους σκύλους βρισκόταν νεκρός στο κλουβί.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τους δύο σκύλους στο κλουβί αλλά όχι τον νεκρό σκύλο που αναφερόταν στην καταγγελία.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ειδήσεις της ημέρας.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ