Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο 3μηνου βρέφους στην Πάφο

Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο 3μηνου βρέφους στην Πάφο

Πότε θα γίνει η δίκη

Η δίκη για την υπόθεση θανάτου τρίμηνου βρέφους, που επισυνέβη στις 17 Φεβρουαρίου 2018, που εκδικάζεται στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, αναβλήθηκε για τις 9 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Ώρες αγωνίας για 22χρονο - Εξαφανίστηκε από τις 9 Απριλίου (Φωτο)

Ο πατέρας του βρέφους, 29 ετών από τη Ρουμανία, κατηγορείται ότι την 17η Φεβρουαρίου 2018 στην κατοικία όπου διέμενε με τη γυναίκα του, στην Τίμη, επίσης από την Ρουμανία, μαζί με τα τρία τους ανήλικα παιδιά, με παράνομη πράξη επέφερε το θάνατο στον τρίμηνο γιο του. Η μητέρα του βρέφους κατηγορείται ότι κατά την ίδια ημερομηνία λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης ή συμπεριφοράς που δεν ανάγεται σε υπαίτια αμέλεια χωρίς πρόθεση, επέφερε το θάνατο του γιου της. Και οι δυο έχουν απαντήσει μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για αλόγιστη, επικίνδυνη ή απερίσκεπτη πράξη με την οποία προκάλεσαν το θάνατο του παιδιού τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ο 29χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμέλειας.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο καθώς παρουσίασε προβλήματα υγείας και ως εκ τούτου η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι κατά την προηγούμενη δικάσιμο ο κατηγορούμενος, αλλά και η σύζυγος του, μέσω των συνηγόρων τους άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να διαφοροποιήσουν την θέση τους και να απαντήσουν καταφατικά σε κάποιες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, βοηθώντας στην επίσπευση της διαδικασίας.

Ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές ενώ η σύζυγος του είναι ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ