Διετή φυλάκιση σε τρεις για κατοχή ναρκωτικών

Διετή φυλάκιση σε τρεις για κατοχή ναρκωτικών

Οι τρεις τους συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση

Σε διετή ποινή φυλάκισης καταδικάστηκαν τρία πρόσωπα, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Οι τρεις τους, δύο 23χρονοι και ένας 31χρονος, είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, 2019, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου).

Διαβάστε επίσης: Στο δικαστήριο ο 23χρονος που έκοβε τα μαλλιά ανυποψίαστων γυναικών στον Πρωταρά

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), διενήργησαν έρευνα δυνάμει Δικαστικού εντάλματος, στην οικία ενός εκ των δύο 23χρονων, στην Πάφο. Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην οικία, εντοπίστηκαν τόσο ο 23χρονος ένοικος, όσο και τα δύο άλλα πρόσωπα ηλικίας 31 και 23 ετών. Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, βάρους 43 γραμμαρίων περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης, το χρηματικό ποσό των €8,135 και ένας εκκενωτής επιβλαβών αερίων.

Οι τρεις τους συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ την επόμενη μέρα, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αφού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έκρινε ένοχους τους τρεις κατηγορούμενους, την περασμένη Παρασκευή 12, Ιουλίου, επέβαλε σε αυτούς συντρέχουσες ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη την ποινή φυλάκισης για δύο έτη, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου).