Φονικό Πάφος: «Του λέγαμε ότι δεν πρέπει να φωνάζει στη γυναίκα του και να προσέχει τα μωρά»

Φονικό Πάφος: «Του λέγαμε ότι δεν πρέπει να φωνάζει στη γυναίκα του και να προσέχει τα μωρά»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες φιλικών προσώπων της άτυχης 31χρονης πολύτεκνης μητέρας από τη Συρία, η οποία φέρεται να δέχτηκε φονικές μαχαιριές από τον εν διαστάσει σύζυγο της μπροστά στα μάτια των τριών από τα επτά ανήλικα παιδιά τους, ενώ βρισκόταν στο σπίτι όπου διέμεναν στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η αρχική πληροφόρηση που δέχτηκαν συμπατριώτες του ζευγαριού για το άγριο φονικό ήταν ότι ο Σύρος ξυλοκόπησε την γυναίκα του. Ωστόσο, όταν έσπευσαν στο μοιραίο σπίτι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για φόνο με μαχαίρι.

"Ο άνθρωπος το ξέραμε ότι δεν είναι σωστός, είχε πρόβλημα ο άνθρωπος και οι συμπατριώτες του προσπαθούσαμε να του πούμε ότι δεν πρέπει να κάνει αυτά τα πράγματα με την γυναίκα του και τα μωρά. Αλλά συνέχιζε."

Άτομα που δηλώνουν ότι γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατούσε στην οικογένεια του θύματος και του φερόμενου δράστη, ανέφεραν ότι διαπίστωσαν ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στο σπίτι της οικογένειας. 

Οι συμπατριώτες του ζευγαριού ανέφεραν ότι σε μια ύστατη προσπάθεια να εκτονωθεί κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στην 31χρονη και τον εν διαστάσει σύζυγο της, προσκλήθηκε συγγενής της οικογένειας που διαμένει στη Λευκωσία, ο οποίος φέρεται να μην πρόλαβε να αποτρέψει το άγριο φονικό.

ΠΗΓΗ alphanews.live

Διαβάστε επίσης
 

Energean:Σε ισχύ η πρόταση για προμήθεια ΦΑ στην Κύπρο μέσω αγωγού από το Ισραήλ

Προσοχή! Αλλάζουν όλα στους φορτιστές των κινητών – Δείτε τι θα συμβεί (pics)

Παγκόσμιος τρόμος από νέο θανατηφόρο ιό – Κρούσματα σε τρεις χώρες