Φονικό στην Πάφο: Οι μαχαιριές μπροστά στα μάτια της 7χρονης και το τηλεφώνημα του δράστη

Φονικό στην Πάφο: Οι μαχαιριές μπροστά στα μάτια της 7χρονης και το τηλεφώνημα του δράστη

Aίτημα στη Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για το Έγκλημα υπέβαλε η Αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση του άγριου φονικού στην Πάφο με θύμα 31χρονη μητέρα, επτά παιδιών από τη Συρία αφού παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 42χρονος που καταζητείται για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας να διέφυγε στα κατεχόμενα.

Πρόκειται για τον εν διαστάσει σύζυγο της 31χρονης, HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία. 

Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας χαρακτήρισε "ειδεχθές" το έγκλημα και ανέφερε ότι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι εάν ο δράστης διέφυγε στα κατεχόμενα.

imagew 65

"Έγινε μια πρώτη επαφή με τη Δικοινοτική Επιτροπή και αναμένουμε κάποια αποτελέσματα".

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης άρπαξε τα τρία παιδιά που βρίσκονταν στο μοιραίο σπίτι.

"Τα άλλα δυο παιδιά ήταν στο σπίτι του", είπε ο κ. Ανδρέου.

Οι Αρχές ψάχνουν τα κίνητρα του δράστη με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας να αναφέρει ότι πριν λίγες μέρες έγινε καταγγελία από το θύμα για απειλές εναντίον της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. 

22175 p 800 800 1

"Είχε εξασφαλιστεί διάταγμα απομάκρυνσής του από την κατοικία. Μετά την καταγγελία της είχε προταθεί στη γυναίκα να διαμείνει σε καταφύγιο, δυστυχώς όμως αρνήθηκε και προτίμησε να πάει στην κατοικία της". 

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες αναφορικά με τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Όπως μετέδωσε στην εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, o ανταποκριτής του Alpha, είπε πως σήμερα μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν έρευνες σε διαμέρισμα για το  οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι βρισκόταν ο δράστης, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 

Οι Αρχές με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες από τα παιδιά του θύματος για τα όσα διαδραματίστηκε στο μοιραίο σπίτι.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, το έγκλημα διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της 7χρονης κόρης της, ενώ τα άλλα δυο μικρότερα σε ηλικία παιδιά  βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο δράστης άρπαξε τα παιδιά και τα μετέφερε στο σπίτι του αδελφού του και έφυγε. Ακολούθως του τηλεφώνησε και είπε "θα φύγω"

Σημειώνεται ότι από τα διάφορα τεκμήρια δεν εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο.  

ΠΗΓΗ alphanews.live

Διαβάστε επίσης