Συνελήφθη ο 42χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία της γυναίκας του

Συνελήφθη ο 42χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία της γυναίκας του

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 42χρονος HUSSEIN FAROUH από τη Συρία, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 31χρονη Ghada Al Nouri, πολύτεκνη μητέρα.

Στο μεταξύ όλα τα τεκμήρια που έχουν περισυλλεγεί με τη συνδρομή μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, έχουν σταλεί ήδη στο Αρχηγείο Αστυνομίας και από εκεί αναμένεται, όπως είπε, να αποσταλούν στον Ινστιτούτο Γενετικής για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. περιλαμβανομένου και του κουζινομάχαιρου. που εντοπίστηκε σπασμένο στον κάλαθο σκουπιδιών της κουζίνας και που η Αστυνομία εκτιμά ότι είναι το φονικό όργανο.

Ο φερόμενος δράστης και πρώην συμβίος της 31χρονης εργάζονταν σε διάφορες οικοδομές σε διάφορα χρονικά διαστήματα.
Η 31χρονη, ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο, ηλικίας 16 και 17 ετών, διαμένουν στη Συρία ενώ τα πέντε ηλικίας 3,4,7,11 και 12 χρόνων διέμεναν μαζί της.

Τα δύο μεγαλύτερα ηλικίας 11 και 12 ετών δεν έμειναν την μέρα του φονικού στο σπίτι της μητέρας τους αλλά είχαν μεταφερθεί στον θείο τους.
Μετά το φονικό, και τα πέντε παιδάκια μεταφέρθηκαν σε ασφαλή χώρο και βρίσκονται υπό την φροντίδα του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών και της Αστυνομίας. Ο κ. Ιωάννου χαρακτήρισε σημαντική και στην συμβολή παιδοψυχολόγου και λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας για στήριξη των πέντε ανηλίκων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, τα τρία από τα πέντε παιδάκια της άτυχης 31χρονης που διέμεναν μαζί της ηλικίας 7, 11 και 12 ετών προσπαθούν να επανέλθουν μετά την τραυματική εμπειρία που βίωσαν και σήμερα επέστρεψαν στο σχολείο τους, σύμφωνα με το sigmalive.com