Πάφος: Σε απευθείας δίκη για φόνο εκ προ μελέτης ο συζυγοκτόνος

Πάφος: Σε απευθείας δίκη για φόνο εκ προ μελέτης ο συζυγοκτόνος

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Πάφου που θα συνεδριάσει στις 16 Μαρτίου παραπέμφθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο ο 42χρονος Φαρουχ Χουσεΐν από την Συρία.

Ο Χουσεΐν κατά δική του ομολογία δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του Γκαντα Αλ Νουρι στις 20 Ιανουαρίου, μητέρα επτά ανήλικων παιδιών.

Το χρονικό

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στις 20/1/2020, στην κατοικία της στην Πάφο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή το έγκλημα πρέπει να διαπράχθηκε γύρω στις 7 με 8 το πρωί.

Η λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας εντόπισε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, την 31χρονη γυναίκα, νεκρή. Το θύμα είχε τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας.

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών. Τα δύο παιδιά της ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε ηλικίας κάτω των 12 ετών διέμεναν με τη μητέρα τους στην Πάφο.