ΓΝ Πάφου: Κλείνει ο μεικτός θάλαμος ασθενών μετά από νέο κρούσμα

ΓΝ Πάφου: Κλείνει ο μεικτός θάλαμος ασθενών μετά από νέο κρούσμα

Στο ΓΝ Αμμοχώστου- Κέντρο Αναφοράς μεταφέρεται τώρα 88χρονος ασθενής του ΓΝ Πάφου που αποτελεί επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού ενώ κλείνει ο μεικτός θάλαμος ασθενών όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, από την διεύθυνση του κρατικού νοσηλευτηρίου πρόκειται για ασθενή που νοσηλεύονταν στο μεικτό θάλαμο ασθενών όπου νοσηλεύονται περιστατικά όλων των ειδικοτήτων.

Ο 88χρονος στο δεύτερο δείγμα που του λήφθηκε εντοπίστηκε θετικός.

Όλοι οι υπόλοιποι ασθενείς που νοσηλεύονταν στο μεικτό θάλαμο ασθενών του ΓΝ Πάφου, δέκα στον αριθμό, μεταφέρθηκαν στον Ορθοπεδικό θάλαμο του κρατικού νοσηλευτηρίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την διεύθυνση του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης, στο συγκεκριμένο θάλαμο νοσηλεύονται οι εναπομείναντες ασθενείς του Νοσοκομείου Πάφου που δεν υπερβαίνουν τους δέκα.

Από τους δέκα εναπομείναντες ασθενείς του Νοσοκομείου που νοσηλεύονταν στο μεικτό θάλαμο μόνο οι τρείς βρίσκονταν στον ίδιο δωμάτιο με τον 88χρονο. Οι τρεις αυτοί ασθενείς μεταφέρθηκαν σε μονόκλινα δωμάτια, του Ορθοπεδικού θαλάμου.

Όλοι ωστόσο οι ασθενείς του μεικτού θαλάμου θα υποβληθούν σε δειγματοληψία.

Σε σχέση με το προσωπικό του μεικτού θαλάμου η διεύθυνση του ΓΝ Πάφου σημείωσε πως αυτοί είναι προστατευμένοι λόγω και του κατάλληλου εξοπλισμού που φορούν και λαμβάνοντας μέτρα προστασίας.