Ποινή 18 χρόνων φυλάκισης στον Σύρο που σκότωσε τη γυναίκα του στην Πάφο

Ποινή 18 χρόνων φυλάκισης στον Σύρο που σκότωσε τη γυναίκα του στην Πάφο

Ποινή φυλάκισης 18 χρόνων στον συζυγοκτόνο της Πάφου για το αποτρόπαιο έγκλημα – Την μαχαίρωσε και την εγκατέλειψε αβοήθητη και μόνη στο σπίτι

Ο Σύρος που ζήλευε υπερβολικά την κατά δέκα χρόνια νεότερη σύζυγο του θόλωσε όταν του ζήτησε να χωρίσουν και όταν περιήλθαν σε γνώση του πληροφορίες περί ανάρμοστης σχέσης της οι οποίες τελικά αποδείχτηκαν αβάσιμες και υπερβολικές.
 
Το θύμα 31 ετών ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στην Συρία και τα πέντε κάτω των 12 ετών μαζί της. Τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ στην συνέχεια και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.
 
Το δικαστήριο έψεξε στην απόφαση του κυρίως τα γεγονός ότι αφού μαχαίρωσε την πολύτεκνη μητέρα την εγκατέλειψε αβοήθητη και μόνη στο σπίτι αφού απομάκρυνε τα παιδιά πηγαίνοντας  τα στον αδελφό του προτού ο ίδιος εξαφανιστεί, για να συλληφθεί αργότερα στην Λεμεσό.
 
Το θύμα έφερε τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε από μαχαίρι. Η κατηγορία που αντιμετώπιζε ο 42χρονος αυτής του φόνου εκ προμελέτης αποσύρθηκε μετά την παραδοχή του.
 
ΠΗΓΗ cyprustimes