Εκστρατεία Αστυνομίας: 1046 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα

Εκστρατεία Αστυνομίας: 1046 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα

Στο πλαίσιο της εκστρατείας της Αστυνομίας το τριήμερο 13-16 Νοεμβρίου προέκυψαν 1046 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα και ακόμη 432 για τροχαία αδικήματα. Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα εκστρατείας.

Συνεχίζονται οι συντονισμένες εκστρατείες της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας, των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, που αποτελεί προτεραιότητα για την Αστυνομία, συνεχίστηκαν κατά το τριήμερο (μεταξύ των ωρών 6π.μ. και 6.30π.μ. στις 13 - 16 Νοεμβρίου, 2015) οι παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 701 οχήματα και 720 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 605 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 288 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Εξάλλου, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 29 φρουροί ασφαλείας.

Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 432 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα και 1,046 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα. Επίσης, έγιναν 1,933 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 143 καταγγελίες.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται με σκοπό να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.