Όλα τα νεότερα για τους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος!

Όλα τα νεότερα για τους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος!

Μεγάλη προσοχή στους δρόμους συστήνει η αστυνομία, χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, δρόμοι ολισθηροί και χαμηλές ταχύτητες, δείτε τα συγκεκριμένα δρομολόγια!

Αυτούσια η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, καθώς επίσης και ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Επίσης, οι δρόμοι Πλατανιών – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου και Πεδουλά – Κάμπου, Πεδουλα – Pinewood και Κάμπου - Κύκκου είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά ολισθηροί.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Επίσης, καλείται το κοινό για αποφυγή δικής του ταλαιπωρίας, πριν από τη μετάβασή του στους πιο πάνω προορισμούς (κυρίως ορεινές περιοχές) να ενημερώνεται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο».