Καταγγελία: Απέλυσαν καρκινοπαθή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Καταγγελία: Απέλυσαν καρκινοπαθή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Απουσίαζε κάποιους μήνες από τη δουλειά της λόγω της μάχης της με τον καρκίνο. Η επιστροφή της γυναίκας στην δουλειά της, επεφύλασσε ακόμα μία άσχημη έκπληξη.

Ενώ επέστρεψε στο γραφείο της μετά από αρκετούς μήνες μάχης με τον καρκίνο, όπως καταγγέλλει σε ανάρτηση της στο Facebook, μετά από λίγες ώρες της ανακοινώθηκε ότι δεν ανήκει πλέον στο εργατικό δυναμικό τη εν λόγω εταιρείας.

Για ευνόητους λόγους, δεν αποκαλύπτουμε το όνομα της γυναίκας που προέβη στην καταγγελία ούτε και την εταιρεία. Σκοπός του άρθρου δεν είναι να εκθέσει ονόματα, αλλά να προβληματίσει για τους χειρισμούς ορισμένων «υπευθύνων».

Δείτε αυτούσια την κατταγελία:

«Ένα χρόνο πριν άρχισε ο γολγοθάς μου, ένα χρόνο πριν άρχισα την μάχη μου ενάντια στον καρκίνο στον μαστό.. Βήμα-βήμα, αργά, σταθερά , μαζεύοντας όλη την δυναμη που είχα για να αντιμετωπίσω αυτό το τέρας που είχα πάνω μου..Δίπλα μου ο άντρας μου, τα παιδιά μου, όλη οικογένεια μου , οι φίλοι μου.. Και ακόμα κάποιοι συνάδελφοι και ο εργοδότης μου με στήριζαν στο δικό τους κομμάτι.. 8 κύκλους χημειοθεραπείας , τρία συνεχόμενα χειρουργεία, και τέλος ακτινοθεραπείες.. Κατά την διάρκεια της θεραπείας μου όλοι μου έλεγαν να επιςκεφθώ ψυχολόγο για να μπορεςω να αντιμετωπιςω την όλη καταςταςη μου για να μην με ρειξει ψυχολογικά.. Είχα όμως δίπλα μου ανθρώπους που με στήριζαν και μου έδινα δυναμη και δεν χρειαςτηκε..Ένα χρόνο μετά.. Εφθαςε η στιγμή να επιςτρεψω στην εργαςία μου..Επιτέλους κατάφερα να μπω στους παλιούς ρυθμούς.1η Φερβουαριου επεςτρεψα στην δουλειά μου και το πρωί μπαίνοντας στο εργαςιακο μου χώρο έβαλα τον σταυρό μου και ειπα σε ευχαριςτω Θεέ μου που με αξιωςες να αρχιςω απο εκεί που έμεινα και είμαι καλά.Οι συνάδελφοι μου με αγκαλιαςαν και με υποδέχθηκαν με χαρά που ήμουν πάλι αναμεςα τους γερή..Μέχρι το βράδυ μου ανακοινωνεται απο τον εργοδότη μου οτι δεν με θέλει να εργάζομαι στην εταιρεία του γιατί με τα νέα μου δεδομένα δεν θα μπορεςω να ανταπεξέλθω... Παρέλαβα την πιο κάτω επιςτολη στις 4 Φεβρουαρίου - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!! ..Την Δευτέρα θα επιςκεφθώ τον ψυχολόγο μου»

καταγγελια