Κλειστές λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε που και πως ρυθμίζεται η κίνηση

Κλειστές λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε που και πως ρυθμίζεται η κίνηση

Εργασίες θα εκτελούνται σήμερα σε διάφορα σημεία του αυτοκινητοδρόμου, αλλά και σε κεντρικούς οδικούς άξονες καθιστώντας αναγκαίες τις τροποποιήσεις στην τροχαία κίνηση.

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της ενημερώνει όσους ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν του οδικό δίκτυο ότι στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης των λωρίδων βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, αμέσως μετά τη γέφυρα της Πέτρας του Ρωμιού, τμήμα μήκους 500μ περίπου, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Την ίδια στιγμή, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Αλάμπρας μέχρι τα φώτα τροχαίας Καλησπέρα, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης χτυπημένων στηθαίων ασφαλείας της κεντρικής νησίδας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Στη Λάρνακα, λόγω εργασιών αναβάθμισης της λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ στην Αραδίππου, από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Στις κεντρικές οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, αυξημένη πρωινή κίνηση.