Προσοχή! Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε

Προσοχή! Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν και πότε

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 13/3/2016, μεταξύ των ωρών 10:30 - 14:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ´, στη Ξυλοτύμπου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

K ατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ´, από τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χρίστου Σαμάρα θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 13/3/2016, μεταξύ των ωρών 14:00 - 17:00, σε τμήματα δρόμων εντός της κοινότητας Ορμήδειας θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, οι οδοί Βάττενας, από τη συμβολή της με την οδό Δημητρίου Χριστοδούλου, Δημοκρατίας, καθώς και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ´, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, από τις 15/3/2016 - 17/3/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00 , στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας - Παραλίμνι, με κατεύθυνση προς Παραλίμνι, παρά την έξοδο Πύλας και Ξυλοτύμπου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετευθεί στη διπλανή λωρίδα.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 15/3/2016 και την Τετάρτη 16/03/2016, μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:30, σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Καλού Χωριού - Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις (όχι ταυτόχρονα) θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.