Νεαρή Κύπρια νεκρή σε τροχαίο στην Ελλάδα – Παρασύρθηκε από όχημα που συγκρούστηκε με λεωφορείο

Νεαρή Κύπρια νεκρή σε τροχαίο στην Ελλάδα – Παρασύρθηκε από όχημα που συγκρούστηκε με λεωφορείο

Τραυματίστηκε θανάσιμα 35χρονη γυναίκα από τη Λάρνακα.

Η 35χρονη μαζί με τη 60χρονη μητέρα της και άλλη μια γυναικα 24 ετών, παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο νωρίτερα συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η 35χρονη από τη Λάρνακα ενώ η μητέρα της μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν. Πρόκειται για τον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου και τον 52χρονο οδηγό του λεωφορείου, οι οποίοι εξετάζονται από την Τροχαία που διενεργεί την προανάκριση.

Αυτούσια η ανακοίνωση από την Ελληνική Αστυνομία:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (17-03-2016), στη συμβολή των οδών Μ. Ανδρόνικου, Λ. Στρατού, Αγγελάκη, Τσιμισκή, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με λεωφορείο Ι.Χ., που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε δύο εκ τριών πεζών γυναικών, ηλικίας 35, 24 και 60 ετών, που βρίσκονταν επί διαχωριστικής νησίδας και έπειτα συγκρούστηκε με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), που βρισκόταν έμπροσθεν φωτεινού σηματοδότη. Αποτέλεσμα των ανωτέρω, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της πρώτης, ο σοβαρός τραυματισμός της 60χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός της 24χρονης.

Συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων (28χρονος και 52χρονος). Προανάκριση ενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης»