Καθιστική διαμαρτυρία νοσηλευτών έξω από το Προεδρικό (photos)

Καθιστική διαμαρτυρία νοσηλευτών έξω από το Προεδρικό (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν λίγο πριν το μεσημέρι οι νοσηλευτές της ΠΑΣΥΝΟ, που διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Οι διαμαρτυρόμενοι, που πορεύτηκαν κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα από τη Βουλή, βρέθηκαν αρχικά έξω από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου γύρω στις 10.45μμ.

Η Αστυνομία απέκοψε από την ώρα εκείνη την κυκλοφορία των οχημάτων και στις δύο λωρίδες της Λεωφόρου Προεδρικού Μεγάρου, με τον κυκλικό κόμβο, ωστόσο, να παραμένει ανοιχτός για την τροχαία κίνηση.

Μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονται στα πλακάτ αναφέρουν «Ζητούμε ίση και δίκαιη μεταχείριση», «Ζητούμε αναγνώριση» και «Ανοχή τέλος», ενώ φωνάζουν συνθήματα όπως «Αγώνας διαρκείας θα είναι η απάντηση στον Υπουργό Παιδείας».

Λίγο αργότερα, ο όγκος των διαδηλωτών κατευθύνθηκε μπροστά από την έξοδο του Προεδρικού, με τους νοσηλευτές να προβαίνουν σε καθιστική διαμαρτυρία.

Αντιπροσωπεία των νοσηλευτών μετέβη στο Προεδρικό, όπου επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματα της συντεχνίας, ενώ στις 11.45 περίπου οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.

Η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Προεδρικού έχει αποκατασταθεί.

Νέα επίθεση Αβέρωφ για νοσηλευτές: Οι ισχυρισμοί τους καταρρίπτονται από τα υπάρχοντα στοιχεία