Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας για το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας για το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποίησε γύρω στις έξι το απόγευμα το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο, τύπου Α 380, των αερογραμμών της Emirates.

Σύμφωνα με την Hermes Airpors, το αεροσκάφος Εmirates A 380 από το Ντουμπάϊ με προορισμό το Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου, προσγειώθηκε γύρω στις 17.51 στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν ένας από τους επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Ο πιλότος του αεροσκάφους ειδοποίησε τις Αρχές του αεροδρομίου της Λάρνακας ότι έπρεπε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση προκειμένου ο επιβάτης να αποβιβαστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για περίθαλψη.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ανέμενε στο διάδρομο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, το αεροσκάφος αναμένεται να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας για τον προορισμό του.