Αναχώρησε το αεροσκάφος της Εmirates που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Αναχώρησε το αεροσκάφος της Εmirates που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Αναχώρησε γύρω στις 14.30 από το αεροδρόμιο Λάρνακας το αεροσκάφος τύπου Α380 της αεροπορικής εταιρείας Emirates, που είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση λίγο πριν τη μία το μεσημέρι, λόγω ασθένειας επιβάτη ηλικίας 72 χρόνων.

Σύμφωνα με την Hermes Airports, μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε γύρω στις 12.45 στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ασθενοφόρο παρέλαβε τον άρρωστο επιβάτη και τον μετέφερε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί τον υποβάλλουν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε τηn πτήση Ντουμπάι – Ντίσελντορφ, όταν ο επιβάτης ένοιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα ο πιλότος να ζητήσει από τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Λάρνακας να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, προκειμένου να αποβιβαστεί ο ασθενής.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο από την αναγκαστική προσγείωση του μεγαλύτερου αεροσκάφους στον κόσμο (video)

Υπενθυμίζεται ότι χθες λίγο πριν τις έξι το απόγευμα αεροσκάφος Α380, που είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο, επίσης της αεροπορικής εταιρείας Emirates, έκανε αναγκαστική προσγείωση, όταν ένας από τους επιβάτες παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Το αεροπλάνο που πραγματοποιούσε τη πτήση Ντουμπάι – Μάντσεστερ, αποβίβασε τον επιβάτη που παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες αναχώρησε για τον προορισμό του.