Απίστευτη καταγγελία για γιατρό σε νοσοκομείο: «επελλανες μας...εφκα εξω να καμουμε τη δουλειά μας»

Απίστευτη καταγγελία για γιατρό σε νοσοκομείο: «επελλανες μας...εφκα εξω να καμουμε τη δουλειά μας»

Μια απίστευτη καταγγελία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη συμπεριφορά γιατρού σε ηλικιωμένο ασθενή προκαλεί σφοδρότατες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην οποία γίνεται αναφορά στο περιστατικό, ένας ηλικιωμένος Κύπριος ενώ περίμενε στη σειρά του για να εξεταστεί έβηχε δυνατά και αυτό ενόχλησε τον γιατρό, ο οποίος φαίνεται να είπε «επελλανες μας έχει που το πρωί εφκα έξω να καμουμε τη δουλειά μας».

Αυτολεξεί η ίδια η καταγγελία:

Εχτες στο νοσοκομείο [...] εξω π το δωμάτιο υπερήχων, εκαθετουν ενας αντρας ο ανθρωπος κοντα στα 80- κ ειχε βηχα εντονο και δυνατο. Καθε 2 3 λεπτα εβηχε κ εστεναχωρκετουν θεμα που τον εβλεπαν ολοι. Αλλα ενεμπορε να βγει εξω γιατι μπορει να εχανε το ραντεβου του...
Που την πολλη ωρα π εβηχε, βγαίνει ο απεναντι γιατρος-ενας καρδιολόγος ουτε 40 χρονων-κ λέει ποιος βηχει? Κ λεει το γεροντακι λυπημένος: εγώ.
Κ λέει του επελλανες μας εχει π το πρωι εφκα εξω να καμουμε τη δουλεια μας. Και σηκώθηκε σκυφτος κ έφυγε. Συμφωνω οτι ισως να ενοχλουσε. Αλλα εμπορουσε αυτος ο "γιατρος" να φερτει καλυτερα.
Πως εμπορεσε να συμπεριφερτει ετσι σε εναν ανθρωπο που μπορουσε να ηταν παππους του? Πόσην αγένεια επιτελους? Επειδή πιάνουν ενα σωρο ριαλια νομιζουν οτι μπορουν να μας συμπεριφερουντε λες τζ είμαστε χτηνα?!!
Τελικα όντως η χειροτερη μορφη αναπηριας ειναι η κακή συμπεριφορα!!!!

Δείτε τη φωτογραφία

kataggelia gia