Καταγγελία: Κόβουν τη δουλειά από ανάπηρη κοπέλα «χωρίς ειδοποίηση» (photos)

Καταγγελία: Κόβουν τη δουλειά από ανάπηρη κοπέλα «χωρίς ειδοποίηση» (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Απίστευτη καταγγελία έφτασε στο φως της δημοσιότητας και αναφέρεται στη διακοπή της δουλειάς από ανάπηρη κοπέλα σε νοσοκομείο στην Κύπρο, χωρίς μάλιστα κάποια ειδοποίηση.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η ανάπηρη κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται στο νοσοκομείο Πάφου πριν 10 μήνες και χωρίς άλλη ειδοποίηση της έστειλαν την πιο κάτω επιστολή τερματίζοντας τις υπηρεσίες της.

Η καταγγελία και η κοινοποίηση της επιστολής έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Διαβάστε αυτούσια την καταγγελία:

«Παρακαλώ διαβάστε και κοινοποίηστε!!!
Ένας πανέμορφος άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι, μία αγαπημένη φίλη που παλεύει μόνη της από τα 12 της χρόνια. Της δώθηκε πριν 10 μήνες μία ευκαιρία, να εργαστεί, να ζήσει με αξιοπρέπεια. Ζητά μόνο αποδοχή και ευκαιρίες που αξίζει. Δούλεψε με ζήλο στο γενικό νοσοκομείο Πάφου για 10 μήνες. Σήμερα πήρε αυτή την επιστολή, με διορθώσεις χειρόγραφες. Ο διευθυντής του γενικού νοσοκομείου Πάφου δεν έχει υπολογιστή;
Ζούμε σε ένα κράτος διαφθοράς, σε ένα κράτος που διώχνει τα παιδιά του. Παλεύουμε να ζήσουμε. Δώστε μία ευκαιρία για δουλειά, δεν ζητάμε ελεημοσύνες. Δώστε ένα ελάχιστο ποσοστό από τις πολλαπλές συντάξεις για ένα άνθρωπο να ζήσει και να εργαστεί με αξιοπρέπεια! Μας κόβεται τα πόδια κυριολεκτικά!
συνέχισε να αγωνίζεται. Είμαι πολύ περήφανη για σένα! — στην τοποθεσία Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.»

Δείτε την επιστολή και την ανάρτηση στην γκαλερι