Υπό κράτηση o 35χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του εργοδότη του στο Τρόοδος

Υπό κράτηση o 35χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του εργοδότη του στο Τρόοδος

Υπό κράτηση μέχρι την ακρόαση της υπόθεσης, στις 6 Ιουνίου, θα παραμείνει 35χρονος από την Ελλάδα, ο οποίος χθες φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι 56χρονο, μετά από λογομαχία με τον 32χρονο γιο του, και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν, στην περιοχή Τροόδους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμός, μαχαιροφορία, κακόβουλη ζημιά και ανησυχία, οδηγήθηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 6 Ιουνίου και διέταξε όπως παραμείνει μέχρι τότε υπό κράτηση.

Διαβάστε σχετικά: Παραλίγο μακελειό στο Τρόοδος! Υπάλληλος ξενοδοχείου μαχαίρωσε τον πατέρα του εργοδότη του

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί, ενώ ο 35χρονος φέρεται να είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον 32χρονο εργοδότη του, για εργασιακά θέματα, ενώ στο μέρος έφτασε και ο 56χρονος πατέρας του ιδιοκτήτη, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει πιθανή συμπλοκή των δυο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 35χρονος άρπαξε δυο κουζινομάχαιρα κοπής κρέατος και τραυμάτισε τον 56χρονο στο λαιμό , ενώ ο 32χρονος αφόπλισε τον Ελλαδίτη κτυπώντας τον με καρέκλα.

Ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς που έφθασαν στη σκηνή, ενώ ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπερούντας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο λαιμό και αφού του έγινε συρραφή απελύθη.