Σάλος με παιδικό παραμύθι στην Κύπρο με ακατάλληλο περιεχόμενο ακόμα και για ενήλικες

Σάλος με παιδικό παραμύθι στην Κύπρο με ακατάλληλο περιεχόμενο ακόμα και για ενήλικες

Ως γνωστό τα παιδικά παραμύθια εξιστορούν ιστορίες για την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών. Το συγκεκριμένο όμως παραμύθι σύμφωνα με καταγγελία έχει περιεχόμενο ακατάλληλο ακόμα και για ενήλικες.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία το παραμυθάκι δεν είναι κατάλληλο για παιδιά καθώς μέσα εξιστορούνται περιστατικά πρωτοφανούς βίας.

Διαβάστε εδώ ένα σχετικό απόσπασμα

«...Η μαϊμού τρόμαξε τόσο από τις φωνές της χελώνας που έπεσε πάνω στα μυτερά καλάμια και σκοτώθηκε. Στη συνέχεια η χελώνα έκοψε τη μαϊμού σε κομματάκια και τα πούλησε σαν κρέας στις άλλες μαϊμούδες..»

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της παραπονούμενης

«Κατα καιρούς έχουν εκδοθεί πολλά "παραμύθια", που μόνο παραμύθια δεν τα λες !!! Τα ονομάζουν «παραμύθια» για παιδιά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι και ακατάλληλα είναι αλλά και αντιπαιδαγωγικά. Ένα τέτοιο παραμύθι έπεσε αυτές τις μέρες στα χέρια μου ... Μόνο στη σκέψη πως αυτο το " παραμύθι" θα το διαβάσουν μικρά παιδιά, θύμωσα και πανικοβλήθηκα ...
Όπως λέει και ο Ευγένιος Τριβιζάς, πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή η επιλογή των βιβλίων τα οποία προσφέρουμε στα παιδιά μας. Τα ακατάλληλα παιδικά βιβλία μπορεί να είναι τοξικά για την παιδική ψυχή.
Ρίχτε μια ματια στις πιο κάτω φωτογραφίες και διαβάστε το " παραμύθι" ... Τα σχόλια δικά σας!!! Προσοχή στις αθώες ψυχές των παιδιών μας»