Φόνος Ντανιέλα Ρόσκα: Δεν παραδέχθηκαν ενοχή δυο εκ των τριών κατηγορουμένων

Φόνος Ντανιέλα Ρόσκα: Δεν παραδέχθηκαν ενοχή δυο εκ των τριών κατηγορουμένων

Δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν με κυριότερη αυτή της ανθρωποκτονίας, τα δύο από τα τρία άτομα που θεωρούνται ύποπτα για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ στη περιοχή Μακένζη την 1η Νοεμβρίου 2015 στη Λάρνακα.

Σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, η Κατηγορούσα Αρχή απήγγειλε στους τρεις υπόπτους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας και της νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Plamen Pelov, 32 χρόνων από τη Βουλγαρία, ζήτησε χρόνο προκειμένου να απαντήσει ο πελάτης του στις κατηγορίες και έτσι το Κακουργιοδικείο όρισε την 6η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία για να απαντήσει, δηλαδή κατά πόσον παραδέχεται ή όχι τις τρεις κατηγορίες.

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι δηλαδή ο Daniel Slavchev, 31 χρόνων από τη Βουλγαρία και ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 26 χρόνων από τη Λάρνακα, δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες.

Μετά την εξέλιξη αυτή η υπόθεση ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ μέχρι την ημερομηνία αυτή τα τρία άτομα θα κρατούνται στις Κεντρικές Φυλακές.