Οδηγοί Προσοχή! Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Λευκωσία και Λάρνακα

Οδηγοί Προσοχή! Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Λευκωσία και Λάρνακα

Ενημερωθείτε και αποφύγετε την ταλαιπωρία!

1. Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι κατά τις περιόδους 8/8/2016 – 12/8/2016 και 22/8/2016 – 26/8/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς – Δένειας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας κυκλοφορίας) σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα (βραδείας κυκλοφορίας).

2. Εργασίες στη Λεωφ. Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι κατά την περίοδο 1/8/2016 – 12/8/2016, καθημερινά συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

3. Εργασίες στη διασταύρωση οδών στο Καϊμακλί

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00, η διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου, Καντάρας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Ηρακλείου στο Καϊμακλί θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία λόγω της εκτέλεσης εργασιών από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Νικόλαου Ιωάννου, Πλάτωνος, Μιχαήλ Καραολή Αγαπήνορος, Εδέσσης και Ευαγόρου καθώς και των οδών Νεύτωνος, Λόρδου Βύρωνος, Αχαΐας, Μάρκου Μπότσαρη, Ιωάννη Μακρυγιάννη και Πραξάνδρου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.