Μεγάλη Προσοχή! Οδικές εργασίες σε ΟΛΗ την Κύπρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε

Μεγάλη Προσοχή! Οδικές εργασίες σε ΟΛΗ την Κύπρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν και πότε

Ενημερωθείτε και αποφύγετε την ταλαιπωρία!

Στη Λάρνακα, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας. Ως εκ τούτου, είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Δέσποινας και Νίκου Παττίχη μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Επίσης, στην Αθηένου, λόγω κατασκευαστικών εργασιών από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, είναι κλειστό το τμήμα της οδού Γρίβα Διγενή, από τη συμβολή της με την οδό Α. Λουκά, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γάστρας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Στην επαρχία Λεμεσού εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στο δρόμο Κοιλάνι - Βουνί. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας μήκους 80μ., με κατεύθυνση από Κοιλάνι προς Βουνί και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κυκλοφορίας με το σύστημα STOP & GO.

Εργασίες εκτελούνται επίσης στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Αγρού σε μήκος 1200τρ.μ. μεταξύ των χωριών Κάτω Μύλου και Αγίου Ιωάννου Αγρού. Λόγω των εργασιών κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα του δρόμου, μήκους από 60μ. - 80μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διακινείται, εναλλάξ στη διπλανή λωρίδα, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Στην επαρχία Λευκωσίας, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τις Κοινότητες Πέρα Χωρίου και Νήσου σε μήκος 800μ., διεξάγονται εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και η μία λωρίδα θα κλείνει για την τροχαία κίνηση σε μήκος περίπου 150μ..

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε στους οδηγούς, που θα επιστρέψουν από την περιοχή Αμμοχώστου, στη Λευκωσία, ότι στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, έχουν γίνει ειδικές ρυθμίσεις και ανάλογη σηματοδότηση, σύμφωνα με τις οποίες, οι οδηγοί που θέλουν να εισέλθουν στον κυκλικό κόμβο και να κινηθούν προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο τη δεξιά, όσο και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, της εισόδου του κυκλικού κόμβου.

Υπενθυμίζουμε επίσης, όλους τους οδηγούς, ότι η απόλυτη προσοχή και συγκέντρωση στην οδήγηση, καθώς και η πιστή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, είναι παράγοντες, που μπορούν να μας προστατεύσουν, από δυσάρεστες καταστάσεις στο δρόμο.