Κλειστός δρόμος για πάνω από έξι μήνες στην Κύπρο- Δείτε πότε και που

Κλειστός δρόμος για πάνω από έξι μήνες στην Κύπρο- Δείτε πότε και που

Σε ανακοίνωση τύπου το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων προειδοποιεί τους πολίτες για κλειστό δρόμο στην Κύπρο.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι τμήμα του δρόμου Κιτίου–Μαζωτού, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι μήκους 2 χμλ. περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση από τις 29 Αυγούστου 2016 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2017 λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.