Η συγκλονιστική ιστορία μιας οικογένειας Κυπρίων ξετυλίγεται με αφορμή ένα παιδί από το Ισραήλ (pic)

Η συγκλονιστική ιστορία μιας οικογένειας Κυπρίων ξετυλίγεται με αφορμή ένα παιδί από το Ισραήλ (pic)

Η συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού Κυπρίων ξετυλίγεται με αφορμή ένα άρρωστο παιδάκι από το Ισραήλ που ήρθε τυχαία στη ζωή τους.

Την ιστορία των δύο συμπατριωτών μας έφερε στη δημοσιότητα ισραηλιτικό ΜΜΕ, εξαίροντας το μεγαλείο ψυχής του ζευγαριού.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ένα ζευγάρι τουριστών από το Ισραήλ ταξίδευαν οδικώς με το μικρό τους αγοράκι στην Κύπρο, όταν ξαφνικά το παιδάκι αισθάνθηκε άρρωστο. Άρχισε να κάνει εμετό και οι γονείς πανικοβλήθηκαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν καθώς βρίσκονταν σε αυτοκινητόδρομο.

Αμέσως άλλαξαν κατεύθυνση και βρέθηκαν στην αυλή ενός σπιτιού και εκεί σταμάτησαν καλώντας σε βοήθεια. Οι δυο ένοικοι του σπιτιού, οι οποίοι ήταν γύρω στα 60, βγήκαν έξω για να δουν τι έγινε.

Όπως αναφέρουν οι Ισραηλίτες, τους ρώτησαν από πού είναι και τους είπαν ότι προέρχονται από το Ισραήλ. Μάλιστα, ανέφεραν ότι όταν έλεγαν ότι είναι από το Ισραήλ πολλοί ντόπιοι τους αντιμετώπιζαν εχθρικά αλλά το συγκεκριμένο ζευγάρι τους δέχτηκε με ενθουσιασμό και έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν το άρρωστο παιδάκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Κύπριοι τους βοήθησαν με όλα όσα χρειάζονταν και με το παραπάνω. Επίσης, τους προσκάλεσαν στο σπίτι και τους πρόσφεραν τη φιλοξενία τους.

Μιλώντας μαζί τους σιγά σιγά συνειδητοποιούσαν γιατί ήταν τόσο φιλικοί απέναντί τους. Όπως αποδείχτηκε πριν πολλά χρόνια ο γιος των Κυπρίων είχε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο τον άφησε τυφλό.

Χρειαζόταν επειγόντως εγχείρηση αλλά δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν τον ειδικό γιατρό από το Ισραήλ. Όμως ο γιατρός φάνηκε γενναιόδωρος και έκανε αμισθί την εγχείρηση, δίνοντας στον γιο τους και πάλι το φως του.

Μάλιστα συγκινημένοι κάλεσαν τον 30χρονο γιο τους και του σύστησαν το ζευγάρι που βοήθησαν από το Ισραήλ.

Οι Ισραηλινοί εμφανώς συγκινημένοι θέλησαν να δώσουν την ιστορία στη δημοσιότητα.

Δείτε τη φωτογραφία

KIPRIOI OIK