Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος για τα φυτά κάνναβης στα Χολέτρια

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος για τα φυτά κάνναβης στα Χολέτρια

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος που βρίσκεται από χθες στα χέρια της Αστυνομίας από τα Χολέτρια της Πάφου στο σπίτι του οποίου η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) εντόπισε δύο φυτά κάνναβης το ένα ύψους ενός μέτρου και εξηντατεσσάρων εκατοστών και το δεύτερο ενός μέτρου και πενηνταοκτώ εκατοστών.

 

Ο νεαρός αφού συνελήφθη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος , παράνομης κατοχής, καλλιέργειας και χρήσης ναρκωτικών οδηγήθηκε χθες στα Γραφεία της ΥΚΑΝ όπου εκεί ανακρινόμενος ομολόγησε ότι στο παρελθόν είχε διαρρήξει με άλλο πρόσωπο ηλικίας 25 ετών την κατοικία 28χρονης γνωστής του στην Πάφο.

Κατά την διάρρηξη και οι δύο μετέφεραν και τοποθέτησαν στο σπίτι της κοπέλας ναρκωτικά με σκοπό να την ενοχοποιήσουν .

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητά τον 25χρονο συνεργάτη του 27χρονου ο οποίος έχει τοποθετεί στο stop list.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 27χρονου έγινε χθες μεταξύ των ωρών 18:30 με 20: 25 από μέλη της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου )μετά από ένταλμα ερεύνης που εξασφάλισαν .

Στο μεταξύ ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 34χρονος από την Πολωνία εναντίον του οποίου εξετάζεται παράνομη κατοχή τριών φυτών κάνναβης και καλλιέργεια φυτών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια στην Πάφο .

Ο δικαστής του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου Κώστας Κωνσταντίνου διέταξε όπως ο 34χρονος προσαχθεί ενώπιον του δικαστηρίου εκ νέου στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016 στις 09:15 το πρωί γα να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει παραδοχή ή μη .

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσώπησε η δημόσιος κατήγορος Ειρήνη Σάββα .

Το δικαστήριο διέταξε επίσης όπως ο 34χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.