80 καταγγελίες από την Αστυνομία στην Λεμεσό σε δέκα ώρες

80 καταγγελίες από την Αστυνομία στην Λεμεσό σε δέκα ώρες

Εκστρατεία ελέγχου μηχανοκινήτων οχημάτων για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης και διάπραξη άλλων τροχαίων αδικημάτων, πραγματοποίησαν μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 6μ.μ. χθες τα μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών της Αστυνομίας για πρόληψη και μείωση των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης..

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της εκστρατείας έγιναν τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πόλης της Λεμεσού με ιδιαίτερη έμφαση στο παραλιακό μέτωπο, τη λεωφόρο Αμαθούντος και το κέντρο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν 80 καταγγελίες από τις οποίες, 36 για υπερβολική ταχύτητα, 12 για μη ελεύθερα χέρια κατά την οδήγηση (χρήση κινητού τηλεφώνου) και 5 για παράνομη στάθμευση σε χώρο αναπήρων, καθώς και 27 για διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα.

Τέλος, συνελήφθησαν δύο οδηγοί για οδήγηση μηχανοκινήτων οχημάτων χωρίς να καλύπτονται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ κατακρατήθηκαν δύο αυτοκίνητα για περαιτέρω εξετάσεις