Απίστευτο! Δείτε τι έστειλε αγανακτισμένη Κύπρια μαζί με επιστολή σε Δημόσια Υπηρεσία (photo)

Απίστευτο! Δείτε τι έστειλε αγανακτισμένη Κύπρια μαζί με επιστολή σε Δημόσια Υπηρεσία (photo)

Η συμπατριώτισσα μας σύμφωνα με την ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εδώ και ένα χρόνο ταλαιπωρείται από τη Δημόσια Υπηρεσία της Κύπρου. Έτσι μαζί με την επιστολή της αποφάσισε να στείλει και κάτι άλλο!

Σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, η αγανακτισμένη Κύπρια πάνω από ένα χρόνο τρέχει σε συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία στη Λάρνακα για να διαπεραιώσει μια απλή υπόθεση χωρίς όμως να μπορεί.

Έτσι αποφάσισε να τους στείλει ένα δοχείο με ελιές!

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της

Έχει πάνω από ένα χρόνο, ταλαιπωρούμαι με την **** για να μου κάμει μια απλή υπόθεση. Την μια είναι Αύγουστος και δεν δουλέυουν την άλλη λείπουν οι λειτουργοί με αναρρωτικές, την άλλη υπόσχονται ότι θα τελιώσουν σε ένα μήνα και όταν περνά ο μήνας ξεχνούν τι υποσχέθηκαν πριν και υπόσχονται ότι θα τελιώσουν σε δύο μήνες. Να υψώσω την φωνή μου δεν μπορώ επειδή θα δουν αρνητικά την υπόθεση μου να τους τηλεφωνώ και να τους παρακαλώ δεν έχει αποτέλεσμα.Άρα τι κάνω? Νόμος του Μέρφι. Αν σου συμπεριφέρονται παράξενα συμπεριφέρσου και εσύ. Μέτρο Πρώτο: Τους αποστέλλω ένα ταπεράκι με ελιές και ανάλογο μύνημα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να θέλουν κάποιου είδους δωροδοκία. Να αρχίσουμε από τα εύκολα. Μείνετε συντονισμένοι ...

Δείτε τη φωτογραφία

elies dimosia mesa