ΠΡΟΣΟΧΗ! Οδικά έργα και κλειστοί δρόμοι ΣΗΜΕΡΑ σε όλη την Κύπρο – Δείτε που ακριβώς!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οδικά έργα και κλειστοί δρόμοι ΣΗΜΕΡΑ σε όλη την Κύπρο – Δείτε που ακριβώς!

Η Αστυνομία προειδοποιεί το κοινό για τις οδικές εργασίες σε όλη την Κύπρο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Όσον αφορά στο οδικό δίκτυο, να ενημερώσουμε ότι δεν παρατηρούνται οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες. Στις κεντρικές οδούς, των πόλεων αναμένεται η συνήθης, αυξημένη, πρωινή, τροχαία κίνηση.

Παράλληλα, λόγω εργασιών σε διάφορες περιοχές, παρατηρούνται κάποια μικροπροβλήματα σε διάφορους δρόμους.

Στην επαρχία Λάρνακας, τμήμα του δρόμου Κιτίου – Μαζωτού, μήκους 2 Km περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων, μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.

Μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, στους δρόμους και αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας. Κατά την διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Στην επαρχία Αμμοχώστου, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, , τμήματα των οδών Αγίου Παντελεήμονα και Ακέφαλου στο Παραλίμνι θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Στην Πάφο, τμήμα του δρόμου διαμέσου Πέγειας, σε μήκος 400μ. περίπου μεταξύ των οδών Αρχ. Μακαρίου και Μάρκου Δράκου είναι κλειστό, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Στην Λευκωσία, διεξάγονται εργασίες στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου στα Λατσιά, από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Λεμεσού μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του πιο πάνω δρόμου έχουν μονοδρομηθεί και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών Θεσσαλονίκης, Κρίτωνα Τορναρίτη και Γιάννου Κρανιδιώτη.

Στον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Καλιανών διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήματα του δρόμου κατά διαστήματα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται αναλόγως, μέσω των παρακείμενων οδών Κωνσταντινουπόλεως, Γιάννου Κρανιδιώτη, Χανίου και Παναγίας Ιαματικής.