Πράματα και θάματα σε στρατόπεδο στη Λάρνακα- Καρέ καρέ οι κινήσεις της πρώην μέχρι τη σύλληψή της

Πράματα και θάματα  σε στρατόπεδο στη Λάρνακα- Καρέ καρέ οι κινήσεις της πρώην μέχρι τη σύλληψή της

Πράματα και θάματα συνέβησαν τα ξημερώματα σε στρατόπεδο στη Λάρνακα με πρωταγωνιστή την πρώην ενός στρατιωτικού, η οποία σε προέβη σε απίστευτες ενέργειες μέχρι την σύλληψη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας όλα ξεκίνησαν στις πέντε το πρωί της Τρίτης όταν η πρώην στρατιωτικού μετέβη στη Λάρνακα έξω από στρατόπεδο και περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη το αυτοκίνητο του πρώην της και του έβαλε φωτιά χωρίς όμως να εξαπλωθεί, αφού την είδε και την έσβησε έγκαιρα ο πρώην σύντροφος της.

Έπειτα, στις 8 και πέντε, ξέσπασε φωτιά σε εξοχική κατοικία στις Αγγλισίδες, η οποία ανήκει στην πρώην πεθερά της γυναίκας που συνελήφθη και φαίνεται ότι ήταν εμπρησμός.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γύρω στο μεσημέρι η γυναίκα μετέβη ξανά στο στρατόπεδο και έκανε φασαρία ενώ όταν προσπάθησαν να τη συλλάβουν δάγκωσε γυναίκα αστυνομικό.

Συνελήφθη στη συνέχεια και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο, όπου αποφασίστηκε ότι χρήζει νοσηλείας στην ψυχιατρική μονάδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb.com.cy, η γυναίκα που συνελήφθη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για ληστεία στην Τερσεφάνου, ενώ φαίνεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών.