Ξυλοδαρμός 16χρονης: Διαδίδεται γυμνή φωτογραφία της μαθήτριας που κτυπήθηκε - Όλες οι εξελίξεις

Ξυλοδαρμός 16χρονης: Διαδίδεται γυμνή φωτογραφία της μαθήτριας που κτυπήθηκε - Όλες οι εξελίξεις

Σε συναγερμό τελεί η Αστυνομία σχετικά με τον ξυλοδαρμό της 16χρονης μαθήτριας σε σχολείο της Λεμεσού και τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που πήρε το ζήτημα από την ώρα που τα βίντεο είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία, μας αναφέρθηκε ότι η Δύναμη παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ενώ τονίστηκε ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι για χρήστες διαδικτύπου συνεχίζουν να κοινοποιούν τα βίντεο και χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή.

Οι δύο μαθήτριες που φέρονται να ξυλοκόπησαν συμμαθήτρια τους αφέθηκαν ελεύθερες χθες Σάββατο και αναμένεται πλέον την υπόθεση να χειριστεί η Νομική Υπηρεσία.

Τέλος, το Newsbomb.com.cy είναι σε θέση να γνωρίζει ότι κάνει το γύρο του διαδικτύου γυμνή φωτογραφία, που όπως υποστηρίζεται, ανήκει στη μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε και πρόκειται για την εικόνα που έστειλε στο δεσμό της μίας εκ των δύο κατηγορούμενων.

Ερωτηθείς ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, απάντησε ότι η Αστυνομία δεν γνωρίζει για την εν λόγω γυμνή εικόνα, ωστόσο εαν ευσταθεί τίθεται θέμα διάδοσης παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Εξάλλου ο κ. Αγγελιδης ανέφερε ότι η Αστυνομία προσπαθεί να περιορίσει πλέον τις κοινοποιήσεις των βίντεο με τις σκληρές εικόνες.