Οδηγοί Προσοχή! Κλείνουν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα - Δείτε που και πότε!

Οδηγοί Προσοχή! Κλείνουν δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα - Δείτε που και πότε!

Κλειστοί δρόμοι σε Λευκωσία και Λάρνακα. Ενημερωθείτε σχετικά και αποφύγετε την ταλαιπωρία! 

1. Κλειστό μέρος της Λεωφ. Κυριάκου Μάτση στην Αραδίππου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 21/10/2016, μεταξύ των ωρών 13:00 – 19:00, σε τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στην Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, θα κλείσει μέρος της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τη συμβολή της με την οδό Αμμοχώστου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ευαγόρου και στις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Κλειστοί δρόμοι στη Λευκωσία λόγω φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 23/10/2016, μεταξύ των ωρών 16:00 - 18:00, οι πιο κάτω δρόμοι στη Λευκωσία θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου με την ονομασία «Run as One»:

• Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, στην περιοχή Έγκωμης, (τμήμα από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Αρχαγγέλου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς Έγκωμη και τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου με κατεύθυνση προς Λευκωσία).

• Ανατολικό τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, μπροστά από την υπεραγορά ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ από τον κυκλικό κόμβο παρά το Κτηματολογικό Γραφείο Λευκωσίας μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφ. Γρίβα Διγενή.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης:

- η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς την περιοχή Έγκωμης (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη) θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Αρχαγγέλου και του κυκλικού κόμβου παρά το Συγκρότημα ΔΙΑΣ καθώς και των οδών Νίκου Κρανιδιώτη, Μελίνας Μερκούρη, της οδού Αιπείας, των οδών Αχαιών, Ευριπίδου προς τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου.

- η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από Έγκωμη/Κυκλικό Κόμβο Κολοκασίδη προς τη Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση στον Άγιο Δομέτιο προς την οδό 25ης Μαρτίου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.