Κλειστοί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Κύπρου- Διαβάστε ποιους να αποφύγετε

Κλειστοί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Κύπρου- Διαβάστε ποιους να αποφύγετε

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει τους πολίτες για δρόμους, οι οποίοι είναι κλειστοί λόγω οδικών έργων.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση

Να ενημερώσουμε όσους θα χρησιμοποιήσουν σήμερα το οδικό δίκτυο, ότι δεν αναφέρονται οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες. Ωστόσο, η εκτέλεση κάποιων εργασιών σε διάφορες περιοχές επηρεάζει την ομαλή τροχαία κίνηση.

Στην επαρχία Λάρνακας, τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού, μήκους 2km περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.

Στην Πάφο, τμήμα του δρόμου διαμέσου Πέγειας, σε μήκος 400μ. περίπου μεταξύ των οδών Αρχ. Μακαρίου και Μάρκου Δράκου, λόγω εκτέλεσης εργασιών, έχει μονοδρομηθεί με κατεύθυνση από Κάθηκα προς Πέγεια.

Τέλος στη Λευκωσία, εκτελούνται εργασίες στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου στα Λατσιά, από τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Λεμεσού μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Γερίου. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα του πιο πάνω δρόμου μονοδρομούνται και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων οδών Θεσσαλονίκης, Κρίτωνα Τορναρίτη και Γιάννου Κρανιδιώτη.