Αεροδρόμιο Λάρνακας: Στις Κεντρικές Φυλακές μάνα και κόρη – Δεν είχαν τα λεφτά για την εγγύηση

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Στις Κεντρικές Φυλακές μάνα και κόρη – Δεν είχαν τα λεφτά για την εγγύηση

Στις κεντρικές φυλακές οδηγήθηκαν μάνα και κόρη, οι οποίες επιτέθηκαν σε αστυνομικό στο Αεροδρόμιο Λάρνακας επειδή δεν είχαν τα λεφτά για να πληρώσουν την εγγύηση!

Στις Κεντρικές Φυλακές οδηγήθηκαν σήμερα μητέρα και κόρη ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία οι οποίες συνελήφθησαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας όταν αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας, επιτέθηκαν στον επί καθήκοντι αστυνομικό και προέβαλαν αντίσταση κατά τη διαδικασία σύλληψης τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και όρισε την υπόθεση για τις 22 Νοεμβρίου.

Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως οι δύο Ρωσίδες καταβάλουν εγγύηση ύψους 500 ευρώ η κάθε μία για να αφεθούν ελεύθερες. Ωστόσο επειδή αυτές δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα το Δικαστήριο διέταξε όπως μεταφερθούν στις Κεντρικές Φυλακές και παραμείνουν εκεί μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 8 χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών μητέρας και κόρης ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία, που αναχωρούσαν από τη Κύπρο, αυτές άρχισαν να φωνάζουν και να οχλαγωγούν.

Οι επί καθήκοντι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν στις γυναίκες ότι ο έλεγχος αποσκευών ήταν απαραίτητος για θέματα ασφάλειας, ωστόσο αυτές επιτέθηκαν σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τις συλλάβουν.

Κατά τη διαδικασία σύλληψης τους, οι Ρωσίδες αντιστάθηκαν. Οι γυναίκες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά τη σύλληψη.