Σκαλιώτης δήλωσε ότι «τις έτρωγε» από τη γυναίκα του! - Τι υποστήριξε στο δικαστήριο

Σκαλιώτης δήλωσε ότι «τις έτρωγε» από τη γυναίκα του! - Τι υποστήριξε στο δικαστήριο

Άνδρας 41 ετών από τη Λάρνακα κατήγγειλε στην αστυνομία την εν διαστάσει σύζυγό του για ξυλοδαρμό. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, ωστόσο ο 41χρονος δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο και η κατηγορούμενη αθωώθηκε πανηγυρικά.

Ο παραπονούμενος άνδρας κατέθεσε στο δικαστήριο ότι στα μέσα του 2014 η σύζυγός του, του είχε ζητήσει να χωρίσουν λόγω του ότι ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην οποία του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης και απινιδωτής.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», έκτοτε βρίσκονται σε διάσταση αλλά διαμένουν στο ίδιο σπίτι μαζί μα τα ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ένα βράδυ τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ βρισκόταν δίπλα στην πόρτα της κουζίνας η σύζυγός του τον πλησίασε και τον έσπρωξε δυο φορές με τα χέρια της προς την πόρτα με αποτέλεσμα τη δεύτερη φορά να χτυπήσει στο χερούλι της.

Στη συνέχεια της κατάθεσής του ανέφερε ότι όταν είχε γυρίσει προς το μέρος της, η εν διαστάσει σύζυγός του, του είχε επιτεθεί εκ νέου χτυπώντας τον δυο φορές με τα χέρια της στο μέρος του βηματοδότη και του απινιδωτή.

Υπερβολική ζήλια

Η θέση της κατηγορούμενης ήταν εντελώς διαφορετική. Αρνείτο ότι επιτέθηκε στον σύζυγό της και, περαιτέρω, προέβαλε την εκδοχή ότι εκείνο το βράδυ ετοιμαζόταν για έξοδο με τις έφηβες κόρες της και «ο σύζυγός της βλέποντάς την ντυμένη για νυχτερινή έξοδο έτρεξε να κλειδώσει την πόρτα λόγω υπερβολικής ζήλιας».

Τι λέει η απόφαση του δικαστηρίου

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να μην έπεισε το δικαστήριο για την αλήθεια των ισχυρισμών του. Η δικαστής που επιλήφθηκε της υπόθεσης, στην απόφασή της θεωρεί τη μαρτυρία του παραπονούμενου «υπερβολική και υποκινούμενη από άλλα κίνητρα αλλά και ψευδή».

Στην απόφαση αυτή κατέληξε καθώς «κατά την αντεξέτασή του έδωσε μια εκδοχή διαφορετική από αυτή που είχε περιγράψει στην κατάθεσή του που ήταν φρέσκα τα γεγονότα στο μυαλό του».

«Όλες οι πιο πάνω διαπιστώσεις οδηγούν στην απόρριψη της μαρτυρίας του παραπονούμενου, η οποία θεωρώ ότι ήταν απότοκο του γεγονότος ότι ο ίδιος δεν ήθελε να χωρίσει με την κατηγορούμενη, όπως είχε παραδεχθεί και στην αντεξέτασή του και προσπαθούσε να βρει τρόπους να την κρατήσει κοντά του», καταλήγει στην απόφασή της η δικαστής.