ΚΛΕΙΣΤΟΣ δρόμος προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Δείτε μέχρι ΠΟΤΕ και ποιες ώρες!

ΚΛΕΙΣΤΟΣ δρόμος προς το αεροδρόμιο Λάρνακας – Δείτε μέχρι ΠΟΤΕ και ποιες ώρες!

Οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο προς Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλίμνιου, θα γίνονται επιδιορθωτικές εργασίες από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας και ως εκ τούτου σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση από αεροδρόμιο Λάρνακας προς Παραλίμνι, 200μ. περίπου πριν τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, θα κλείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορία για μήκος 50μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας, αναφέρει επίσημη ανακοίνωση.

«Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους».