Ανείπωτη θλίψη στα Κατεχόμενα: Φοβερό δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο - 2 μαθητές νεκροί (pics+vid)

 Ανείπωτη θλίψη στα Κατεχόμενα: Φοβερό δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο - 2 μαθητές νεκροί (pics+vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Δύο μαθήτριες 16 χρόνων του λυκείου Μπουλέντ Ετζεβίτ και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν είναι οι νεκροί του δυστυχήματος που συνέβη το πρωί κοντά σε λατομείο, στο επαρχιακό δρόμο Δικώμου – Κερύνειας.

Σύμφωνα με το τουρκοκυπριακό «πρακτορείο» ειδήσεων (ΤΑΚ), τρεις από τους επτά τραυματίες υποβάλλονται σε εγχείρηση στο «κρατικό» νοσοκομείο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου στην κατεχόμενη Λευκωσία. Η κατάσταση ενός εκ των τριών είναι κρίσιμη.

Ο λεγόμενος «Υπουργός Υγείας», Φαΐζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείου, που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.

Το δυστύχημα έγινε στις 06:10 (07:10 ώρα κατεχομένων) και οι τραυματίες άρχισαν να φτάνουν στο «κρατικό» νοσοκομείο στις 06:45, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί, ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Ο Ντιζνταρλί εξέφρασε μεγάλη λύπη για το δυστύχημα και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που φτάνει από άλλα νοσοκομεία στο Ναλμπάντουγλου.

Δείτε video και φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος στη photo gallery του Newsbomb.com.cy.