Σφοδρές αντιδράσεις στα κατεχόμενα για το θανατηφόρο: «Πεθαίνουμε αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμα»

Σφοδρές αντιδράσεις στα κατεχόμενα για το θανατηφόρο: «Πεθαίνουμε αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμα»

Στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά έντυπα, πολλοί Τουρκοκύπριοι ξέσπασαν για τη μη αλλαγή της ώρας στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τον Πολίτη, έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα κατεχόμενα, το θανατηφόρο τροχαίο της Τρίτης, που στοίχισε τη ζωή σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο μαθήτριες.

Πολλοί Τουρκοκύπριοι πολιτικοί αλλά και απλός κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτήσει το μαύρο ως εικόνα προφίλ. Σε κάποιες από τις αναρτήσεις με φόντο το μαύρο αναγράφεται «πεθάναμε αλλά δεν το γνωρίζουμε ακόμα». Μαύρο είναι και το προφίλ του Τ/κ ηγέτη στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook.

Ήδη στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά έντυπα, πολλοί Τουρκοκύπριοι εκφράζουν παράπονα για τη μη αλλαγή της ώρας στα κατεχόμενα, καθώς στις 7 το πρωί που τα λεωφορεία μεταφέρουν μαθητές είναι ακόμη βράδυ. Στη συγκεκριμένη περιοχή φορτηγά μεταφέρουν καθημερινά πέτρες από τον Πενταδάκτυλο.

Μάλιστα, γίνεται μία εκστρατεία συλλογής υπογραφών, έτσι ώστε να σταλεί αίτημα τόσο στον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, όσο και στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Μπιναλί Γλιντιρίμ, για αλλαγή της ώρας στα κατεχόμενα.