Απίστευτα πράγματα στη Λεμεσό!Πήγε να τον σκοτώσει και τελικά πέθανε σε τροχαίο με το θύμα του

Απίστευτα πράγματα στη Λεμεσό!Πήγε να τον σκοτώσει και τελικά πέθανε σε τροχαίο με το θύμα του

39χρονος στη Λεμεσό έριξε πυροβολισμούς εναντίον οικίας και ακολούθως σκοτώθηκε όταν η μοτοσικλέτα του ενεπλάκη σε τροχαίο με το όχημα του 31χρονου στόχου του.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 31χρονου, ως ύποπτου για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, ο 31χρονος φέρεται να περιπολούσε με το όχημα του στη γειτονιά, που βρίσκεται στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα Χαράκη, μετά από απειλητικό τηλεφώνημα που δέχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πως κατά τη διάρκεια της νύχτας θα του έκαναν κακό.

Την ίδια ώρα ο 39χρονος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον της οικίας του 31χρονου, περνώντας μπροστά από αυτήν με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούστηκε με το όχημα του 31χρονου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: 

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τραγική ειρωνεία! Ο 16χρονος γιός του πέθανε σε δυστύχημα πριν 3 μήνες

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ:Εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση–Ο «Αμερικάνος» τον προειδοποίησε με «επίσκεψη»

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, η οποία εντόπισε δίπλα από το θύμα ένα πιστόλι. Κάλυκες του πιστολιού εντοπίστηκαν έξω από την οικία του 31χρονου.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος δήλωσε ότι το θύμα φέρει τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού και πως τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διαπιστωθούν κατά τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, δήλωσε ο αναπληρωτής υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Μαρίνος Δημητρίου, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, ο ύποπτος να προκάλεσε εσκεμμένα το δυστύχημα, αν και ο ίδιος φαίνεται να αρνείται κάτι τέτοιο.

Εναντίον του 31χρονου εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.