Έπαιζαν κουμάρι και τους «τσίμπησε» η Αστυνομία! Συντονισμένες επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Έπαιζαν κουμάρι και τους «τσίμπησε» η Αστυνομία! Συντονισμένες επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συντονισμένης εκστρατείας της για πάταξη αδικημάτων κυβείας, ενόψει και της εορταστικής περιόδου, προβαίνει καθημερινά σε διάφορους ελέγχους παγκύπρια.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, εισήλθαν γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Δευτέρας, με δικαστικό ένταλμα έρευνας, σε καφενείο στη Λευκωσία, όπου εντόπισαν 13 πρόσωπα να παίζουν ποκεριζέ με χρήματα.

Ολοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και θα κλητευθούν αργότερα. Επίσης, κατηγορήθηκε γραπτώς και ο 61χρονος υπεύθυνος του καφενείου γιατί επέτρεψε να επιδίδονται σε κυβεία στο υποστατικό του.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, συνολικό χρηματικό ποσό ύψους €144 και 212 τραπουλόχαρτα.

Επίσης, το βράδυ μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη και του ΟΥΛΑΕ Λεμεσού διενήργησαν επιχείρηση για πάταξη της κυβείας σε καφενείο, όπου εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα να παίζουν ποκεριζέ με χρήματα.

Τα άτομα αυτά κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξαν και θα κλητευθούν αργότερα. Επίσης, κατηγορήθηκε γραπτώς και ο υπεύθυνος του υποστατικού.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 106 τραπουλόχαρτα και χρηματικό ποσό ύψους €22.

Η Αστυνομία προβαίνει καθημερινά σε εντατικούς ελέγχους σε χαρτοπαικτικές λέσχες, σωματεία, καφενεία και άλλα υποστατικά, τόσο στις πόλεις όσο και τα χωριά, και στις περιπτώσεις που εντοπίζεται οποιαδήποτε παράβαση προβαίνει άμεσα σε καταγγελίες.

Το κοινό, σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή του οποιαδήποτε πληροφορία, που αφορά στη διεξαγωγή κυβείας ή ηλεκτρονικού τζόγου, καλείται να επικοινωνεί με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.